Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12 – 24
Абсорбирана моќност (VA) 250
Струја на полнење (A) 5 – 10
Тежина (Kg) 4,5
Димензии (mm) 220x230x140

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
АPN 12-24 / 5-10 – АВТОМАТИЗИРАН ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОРИ
3.600,00 ден

На залиха