Моторна пила STIHL MS
230
ЗАФАТНИНА (cm³) 40,2
МОЌНОСТ (kW/PS) 2,0/2,7
ТЕЖИНА (kg) 4,6
МАЧ-ШИНА 40 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro Comfort 3/8”; 1,3

Опрема:

Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец

Капак за резервоар без потреба од клуч
• QuickStop кочница на ланец

Четириканална техника

Препорачана малопродажна цена: 26.950 ден

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Моторна пила STIHL MS 230
26.950,00 ден

На залиха