Моторна коса STIHL FS 38
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТ (kW): 0,65
ТЕЖИНА (kg) 4,1
СТАНДАРДНА ГЛАВА AutoCut
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА НЕ
Во испораката се вклучени и заштитни очила.

Препорачана малопродажна цена: 12.174 ден

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Моторна коса STIHL FS 38
12.174,00 ден

На залиха