Основни карактеристики

Мотор: 1000(W)
Контејнер пластичен: 20 Л
Напон струја (V/Hz): 220 – 240 / 50 – 60
Димензии (L × B × H): 384 x 365 x 526
Тешина без додатоци: 10(kg)
Кабел:

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Повеќенаменска правосмукалка WD 4
8.500,00 ден

На залиха