Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Индукциски електромотор
Прифат на алатот Футерот: 0.8 – 13 mm
Број на вртежи во празен од 0 – 500 rpm / 0 – 1800 rpm
Број на удари во празен од 0 – 25600 ipm
Вртежен момент 60 Nm
Maсa 4.74 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 140
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 180
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 270
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm- 360

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Aкумулаторска дупчалка / одвртувач VLP 5120
12.200,00 ден

На залиха