EЛЕКТРИЧНА ПИЛА STIHL MSE 141 C-Q
МОЌНОСТ (kW) 1,4
ТЕЖИНА (kg) 4,1
НОМИНАЛЕН НАПОН (V) 230
МАЧ-ШИНА Rollomatic 30-40 cm
ЛАНЕЦ 3/8”P
Опрема:
• QuickStop кочница на ланец
• Брзо затегање на ланец
• Кабел од 4 m.

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
EЛЕКТРИЧНА ПИЛА STIHL MSE 141 C-Q
11.100,00 ден

На залиха