Моторна пила STIHL MS
170
ЗАФАТНИНА (cm³) 30.1
МОЌНОСТ (kW) 1,3
ТЕЖИНА (kg) 3,9
МАЧ-ШИНА 30 cm
ЛАНЕЦ 3/8” P PMMC3
Предности на МС170

  • Лесна Моторна Пила
  • Одлична Цена
  • Лесна за одржување и сервис
  • Незаменлива алатка во домаќинствата
  • Лесна за употребување

Препорачана малопродажна цена: 15.675 ден

Пила Stihl MS 170 ( 35 cm ) – 16.720 ден

Неодамна прегледано

 • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
  Купи сега
Моторна пила STIHL MS 170-30cm
15.675,00 ден

На залиха