Моќност 1100 W
Волти 96 V
Макс. Количина (Q) 6 m3/h
Макс. Висина (H) 84 m
Излез (инчи) 1.25”
Заштита од вода IP 68
Мотор Brushless
Макс. PV напон DC <185V
Макс. Влезна струја DC 17A

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Потопна пумпа (ракета) 1100W
29.900,00 ден

На залиха