Моторна пила STIHL MS
180
ЗАФАТНИНА (cm³) 31,8
МОЌНОСТ (kW/PS) 1,5/2,0
ТЕЖИНА (kg) 3,9
МАЧ-ШИНА 30 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro Comfort 3/8”; 1,3

Препорачана малопродажна цена: 16.775 ден

Пила Stihl MS 180 ( 35 cm ) – 17.765 ден

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Моторна пила STIHL MS 180-30cm
16.775,00 ден

На залиха