Моторна коса STIHL FS 85
ЗАФАТНИНА (cm³) 25,4
МОЌНОСТ (kW): 0,95/1,3 kW/hk
ТЕЖИНА БЕЗ НОЖ И ШТИТНИК (kg) 5,3 kg
РЕЗЕРВОАР (l) 0,53 l
ВКУПНА ДОЛЖИНА БЕЗ НОЖ (m) 1,8 m
НОЖ / ГЛАВА Глава со конец Autocut
ФАБРИЧКА ОПРЕМА
 • Рачка за две раце
 • Ремен за носење
 • Заштитни очила
 • Антивибрациски систем
 • Мултифункционална рачка
 • Систем за декомпресија
 • Штелување на рачката без клуч

Препорачана малопродажна цена: 25.080 ден

СОВЕТИ
 • Прибор од нашиот асортиман
 • Можни комбинации на ножеви

Неодамна прегледано

 • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
  Купи сега
FS 85 – Моќна Mоторна коса
25.080,00 ден

Достапно по нарачка