Моторна коса STIHL FS 55
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТ (kW): 0,75
ТЕЖИНА (kg) 5,0
СТАНДАРДНА ГЛАВА четириаголен нож за трева
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА ДА
Можности за комбинирање:
• Глава со конец AutoCut
• Глава со конец SuperCut
• Четириаголен нож за трева
Во испораката се вклучени заштитни очила и ремен за носење.

Препорачана малопродажна цена: 17.784 ден

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Моторна коса STIHL FS 55
17.784,00 ден

На залиха