Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12 – 24
Абсорбирана моќност (KW) 4.8
Струја на полнење (A) 20
Струја на стартување (A) 200
Тежина (Kg) 9
Димензии (mm) 260x430x260

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
BCB 200-20 – Апарат за стартување на леки и тешки моторни возила и полнач за акумулатори
15.900,00 ден

На залиха