Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) MMA 10 – 160
Струја на заварување (I) TIG 10 – 150
Струја на заварување (I)CUT 20 – 40
Абсорбирана моќност (KW) 7
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дебелина на eелектрода (mm) REL 2.0 – 3.25
Дебелина на eелектрода (mm) TIG 1.6 – 2.4
Дебелина на лим ( mm ) CUT 10
Тежина (Kg) 9
Димензии (mm) 170x300x290

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
CТ 415 – КОМБИНИРАН АПАРАТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ И СЕЧЕЊЕ НА МЕТАЛ
32.900,00 ден

На залиха