Приклучен напон (U) 220
Напон на пунктирање Е (U) 6 – 10
Абсорбирана моќност (KW) 6
Струја на пунктирање Е (А) 300-2000
Тежина (Kg) 27
Димензии (mm) 430x220x330

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
CARSPOTER 2000 – Пункт апарат за извлекување на авто лимарија
25.900,00 ден

На залиха