Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 200
Абсорбирана моќност (KW) 9
Интермит. при мах. струја (%) 80
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0-4.0 / 0.6-1.0
Тежина (Kg) 18
Димензии (mm) 560x375x385

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
COMBO 200/15 – АПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ ЗАВАРУВАЊЕ СО СО2
29.900,00 ден

На залиха