Максимална моќност (KW) 6,5
Номинална моќност (KW) 5,5
Излезен напон AC (V) 220
Излезен напон DC (V) 12
Сила на мотор (HP) 13
Начин на стартување Рачно + Електрично
Гориво Бензин
Резервоар за гориво (L) 25
Резервоар за масло (L) 1,1
Димензии (ДхШхВ) 700х530х570
Тежина (Kg) 78

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
JMS 8000-3 – Бензински генератор за напон
45.900,00 ден

На залиха