Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 200
Абсорбирана моќност (KW) 9
Интермит. при мах. струја (%) 75
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 4.0
Тежина (Kg) 6,4
Димензии (mm) 375х155х290

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMA WELD PROFI 200 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
15.900,00 ден

На залиха