Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 250
Абсорбирана моќност (KW) 11
Интермит. при мах. струја (%) 45
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 6.0
Тежина (Kg) 5,6
Димензии (mm) 375х155х290

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMA WELD PROFI 250 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
19.900,00 ден

На залиха