Јавете ни се:

Достапни сме од 08 до 17 часот.

тел. +389 32 391 380
моб. +389 75 447 232 | +389 78 447 232

Пишете ни:

Пополнете го нашиот формулар и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.
Е - Пошта
jole@makstar.com.mk tanja@makstar.com.mk

Адреса

ул. Железничка бр. 16 А, 2000 Штип Р. Македонија