нашата приказна

ЈОЛЕ - MAK STERN

Компанијата ЈОЛЕ е формирана во 1996 год. како електро сервис за премотување и репарација  на елктро мотори и трансформатори.

Следејќи ги сопствените како и потребите на пазарот, започнавме со увоз и дистрибуција на бакарна лак жица, лакови, прешпани, резервни делови и останати потрошни материјали а веднаш потоа и со сервисирање на рачен електричен алат и соработка со светски познати брендови Black & Decker и DeWALT.

бесплатна испорака

за нарачки над 6000 ден.

Плаќање

при испорака

Гаранција и квалитет

Вие сте во сигурни раце

Преку 100 производи

Имаме се што ви треба

производство

Сопствено сериско производство

  •  ОПРЕМА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ
  • АПАРАТИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ
  • ПЛАЗМА ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ
  • АПАРАТИ ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ
  • СТАРТЕРИ И ПОЛНАЧИ
  • ГЕНЕРАТОРИ ЗА НАПОН
  • СТАБИЛИЗАТОРИ ЗА НАПОН
  • РЕГУЛАТОРИ ЗА НАПОН
  • ТРАНСФОРМАТОРИ…

МАК STERN

СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Ви нудиме одличен избор на апарати за заварување, плазми за сечење, стартери, полначи, генератори, трансформатори, стабилизатори, алати…

Сервис

Ние сме овластен сервис за компаниите Black & DeckerDeWALT и Makita.

Меѓувреме, во 2006 год. започнаме и со сериско производство на апарати за заварување како и производство на трансформатори по нарачка до 4 КВА со најразлични напони по желба на нарачателот.

Нашата компанија е современ електро сервис на:

 • електро мотори (асинхрони и колекторски)
 • трансформатори
 • помпи за вода
 • рачен електричен алат
 • ротори и статори за автоелектрика
 • електро магнетни кочници