уживај во работа со

MIG-MMA
200/5

AПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ
ЗАВАРУВАЊЕ СО СО2
гаранција
1год.

ЕНЕРГИЈА ОД
ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ

ГЕНЕРАТОРИ

ЗА НАПОН

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

за нарачки над 6000 ден.

ПЛАЌАЊЕ

при испорака

Гаранција и квалитет

Вие сте во сигурни раце

ПРЕКУ 100 ПРОИЗВОДИ

Имаме се што ви треба

ОДБЕРЕТЕ СИГУРЕН ПАРТНЕР ЈОЛЕ СЕРВИС

професионална корисничка поддршка

ON GRID :: СОЛАРЕН СИСТЕМ ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ
ЕДНОСТАВНО ПРОФЕСИОНАЛНО РЕШЕНИЕ
БРЗА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА

МППТ КОНТРОЛЕР
5KW OFF GRID SOLAR POWER SYSTEM

УСЛУГИ

професионален сервис на електро мотори, електричен алат и трансофрматори

ПРОИЗВОДСТВО

Сериско производство на опрема за заварување, стартери, полначи, генератори, стабилизатори...
Фирма Град Адреса Тел
НИК-ЕЛАН Скопје Бул. В.С.Бато 9-1/2 070/340-440
ДРИЛКОМ Скопје Бул. К.Ј.Питу 28/2 075/900-891
ЛОТУЛС Скопје Борис Трајковски (Првомајска)1-1/1 078/408-205
БАУ ЦЕНТАР АМПЕР Тетово Илинденска б.б. 070/224-740
МЕРКАТОР Гостивар Питарница 18 078/346-100
АЈФИКС Куманово Доне Божинов 70 070/211-870
ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ Прилеп Херој Карпош 62 078/384-040
ЕЛЕКТРОЕКСКЛУЗИВ Кавадарци Западен Булевар 1 072/226-500
МИ-СТОН Кавадарци Тоде Мајсторчев 2 070/324-061
ДОБИМАК Радовиш Плоштад Слобода 57 071/309-113
ТИТАН Радовиш Плоштад Слобода 13 076/469-017
ИКАРУС Струмица Јанко Цветинов 11 071/326-327
БАРЕНКО Струмица Ленинова 29 070/375-465
ТЕМПЕРА Струмица Ленинова 84 078/412-091
РАЗНОПРОМЕТ-АС Струмица Гоце Делчев б.б. 076/431-545
ТП- ИЦЕ Гевгелија Деко Ковачев 11 070/218-674
ВЕДИМЕТАЛ Кочани Теодосие Паунов (29-ти Ноември) 79 078/437-732
ТАКЕ ПРОМ Каменица Ул. 14-ти Јуни б.б. 075/309-352
ОКИ ПРОМ Делчево Бул.Македонија б.б. 072/320-666