Модел Опис Напон Моќност Тежина (kg) Цена
TDGC 2-1KVA Регулатор на напон 1F 0 – 250 V 1 KVA 2990
TDGC 2-3KVA Регулатор на напон 1F 0 – 250 V 3 KVA 10 6200
TDGC 2-5KVA Регулатор на напон 1F 0 – 250 V 5 KVA 16 9900
TDGC 2-10KVA Регулатор на напон 1F 0 – 250 V 10 KVA 33 16900
TSGC 2-1.5KVA Регулатор на напон 3F 0 – 450 V 1.5 KVA 10 6590
TSGC 2-6KVA Регулатор на напон 3F 0 – 450 V 6 KVA 25 12900
TSGC 2-10KVA Регулатор на напон 3F 0 – 450 V 10 KVA 32 16900
TSGC 2-15KVA Регулатор на напон 3F 0 – 450 V 15 KVA 48 25900

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега