Приклучен напон (U) 220
Напон на пунктирање Е (U) 6 – 10
Абсорбирана моќност (KW) 3,5
Струја на пунктирање Е (А) 300-3500
Тежина (Kg) 17
Димензии (mm) 460x270x300

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
DNY16 – Пункт апарат за извлекување на авто лимарија
35.900,00 ден

На залиха