Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 200
Абсорбирана моќност (KW) 5
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0- 4.0 /0.6-1.0
Тежина (Kg) 12
Димензии (mm) 450x230x349

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG-MMA 200/5 – АПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ ЗАВАРУВАЊЕ СО СО2
23.900,00 ден

На залиха