МОЌНОСТ: 750 W (0,5HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 10 m
КАПАЦИТЕТ: 250 L / min
ИЗЛЕЗ – 2”
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА 9 m
КАБЕЛ ПЛОВАК

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ПОТОПНА ПУМПА СО ПЛОВАК 750W
7.500,00 ден

На залиха