МОЌНОСТ: 750 W (1HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 80 m
КАПАЦИТЕТ: 5m /h
ВЛЕЗ 1/4”
ИЗЛЕЗ 1/4”
МОТОР СО ЧИСТА БАКАРНА ЖИЦА
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА
ТЕЛО ИЗРАБОТЕНО ОД ИНОКС

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ПОТОПНА ПУМПА (РАКЕТА) 750W
9.900,00 ден

На залиха