Моќност 1500 W
Волти 96 V
Макс Проток 6 m3/h
Макс глава (метри) 135 m
Излез (инчи) 1.25”
Заштита од вода IP 68
Мотор Brushless

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега