МОЌНОСТ: 550 W (0,75HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 25 m
КАПАЦИТЕТ: 1,5 М /h
ИЗЛЕЗ 1”
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА 9 m
КАБЕЛ ПЛОВАК

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ПОТОПНА ПУМПА СО ПЛОВАК 550W
6.900,00 ден

На залиха