Приклучен напон (U) 380
Струја на заварување (I) 21 – 120
Абсорбирана моќност (KW) 1512
Интермит. при мах. струја (%) 50
Дебелина на лим (mm) 35
Тежина (Kg) 27
Димензии (mm) 560x360x520

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
CUT 100 – ПЛАЗМА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ЛИМ
62.900,00 ден

На залиха