Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 21 – 40
Абсорбирана моќност (KW) 4
Интермит. при мах. струја (%) 50
Дебелина на лим (mm) 15
Тежина (Kg) 8
Димензии (mm) 530x230x320

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
CUT 40 – ПЛАЗМА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ЛИМ
25.900,00 ден

На залиха