Максимална моќност (KW) 2
Номинална моќност (KW) 1.5
Излезен напон AC (V) 220
Излезен напон DC (V) 12
Сила на мотор (HP) 3
Начин на стартување Рачно
Гориво Бензин
Резервоар за гориво (L) 6
Резервоар за масло (L) 0,3
Димензии (ДхШхВ) 460х370х380
Тежина (Kg) 28

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
JMS 1500 – Бензински генератор за напон
14.900,00 ден

На залиха