Максимална моќност (KW) 3,5
Номинална моќност (KW) 3
Излезен напон AC (V) 220
Излезен напон DC (V) 12
Сила на мотор (HP) 6,5
Начин на стартување Рачно
Гориво Бензин
Резервоар за гориво (L) 15
Резервоар за масло (L) 0,6
Димензии (ДхШхВ) 610х440х460
Тежина (Kg) 45

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
JMS 4800 – Бензински генератор за напон
19.900,00 ден

На залиха