Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 160
Абсорбирана моќност (KW) 7
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 0.6-0.8
Тежина (Kg) 7
Димензии (mm) 310x135x235

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG-160 TY – АПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ ЗАВАРУВАЊЕ
12.900,00 ден

На залиха