Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 160
Абсорбирана моќност (KW) 7,5
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 3.2
Тежина (Kg) 2,6
Димензии (mm) 245х100х155

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMА 160 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
5.900,00 ден

На залиха