Приклучен напон ( U ): 220
Струја на заварување ( I ): 20 – 160
Абсорбирана моќност ( KW ): 7
Интермит. при мах. струја (%): 60
Дијаметар на електрода ( Ф ): 2.0 – 3.2
Тежина (Kg): 4,8
Димензии (mm): 310х130х220

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMА WELD STANDARD 160 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
8.900,00 ден

На залиха