Приклучен напон (U) 380
Струја на заварување (I) 20 – 315
Абсорбирана моќност (KW) 14
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 6.0
Тежина (Kg) 55
Димензии (mm) 630x325x830

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
TIG WELD WSME 315 AC-DC – АПАРАТ ЗА РЕЛ И ТИГ ЗАВАРУВАЊЕ СО ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ
110.000,00 ден

На залиха