Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 160
Абсорбирана моќност (KW) 4.5
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0-3.2 / 0.6-0.8
Тежина (Kg) 11
Димензии (mm) 450x230x349

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG-MMA 160/5 – АПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ ЗАВАРУВАЊЕ СО СО2
21.900,00 ден

На залиха