Моќност 500 W
Волти 48 V
Макс. Количина (Q) 15 m3/h
Макс. Висина (H) 14 m
Излез (инчи) 2”
Заштита од вода IP 54
Мотор Brushless
Макс. PV напон DC <96V
Макс. Влезна струја DC 17А

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Соларна пумпа за базен 500W
35.900,00 ден

На залиха