Напон: 220-240V ~ 50Hz
моност: 370W (0,5HP)
макс.висина: 35М
макс.проток: 35Л / мин
макс крева од: 8М
диаметар на цевка: 1 “x1”
мотор со бакарна жицар
месингана перка
0,15 милиони должина кабел

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Периферна пумпа 370W
2.750,00 ден

На залиха