Напон: 220-240V~50Hz
мочност: 550W(0.75HP)
макс.висина: 45M
макс.проток: 45L/min
макс. крева од: 8M
диаметар на цевка: 1″x1″
мотор со бакарна жицаr
месингана перка
0.15m должина cable
пакувана во картонска кутија

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Периферна пумпа 550W
4.800,00 ден

На залиха