МОЌНОСТ: 370 W (0,5HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 17 m
КАПАЦИТЕТ: 1,5 М /h
ИЗЛЕЗ 1”
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА
9 m КАБЕЛ
ПЛОВАК

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ПОТОПНА ПУМПА СО ПЛОВАК 370W
5.400,00 ден

На залиха