МОЌНОСТ: 1100 W (1.5HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМАЛНА ВИСИНА: 60 m
МАКСИМАЛНО ПОВЛЕКУВА ОД 9 m
КАПАЦИТЕТ: 70 lt/min
ВЛЕЗ 1”
ИЗЛЕЗ 1”

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ВАКУМСКА ПУМПА 1100W
6.100,00 ден

На залиха