МОЌНОСТ: 550 W (0.75HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 112 m
КАПАЦИТЕТ: 6m /h
ВЛЕЗ 1/4”
ИЗЛЕЗ 1/4”
МОТОР СО ЧИСТА БАКАРНА ЖИЦА
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА
ТЕЛО ИЗРАБОТЕНО ОД ИНОКС
15 m КАБЕЛ 3

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
ПОТОПНА ПУМПА (РАКЕТА) 550W
8.750,00 ден

На залиха