Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 50 – 160
Абсорбирана моќност (KW) 7
Интермит. при мах. струја (%) 45
Жица за заварување челик 0.6 – 1.0
Тежина (Kg)0.6 – 1.0 30
Димензии (mm) 550х300х450

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG 175 – АПАРАТ ЗА МИГ ЗАВАРУВАЊЕ
14.900,00 ден

На залиха