Приклучен напон (U) 380
Струја на заварување (I) 20 – 320
Абсорбирана моќност (KW) 14
Интермит. при мах. струја (%) 75
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 7.0
Тежина (Kg) 9,2
Димензии (mm) 450х230х240

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMA WELD PROFI 320 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
49.900,00 ден

На залиха