Приклучен напон (U) 380
Струја на заварување (I) 40 – 350
Абсорбирана моќност (KW) 15
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0-6.0/0.6-1.6
Тежина (Kg) 55
Димензии (mm) 580x305x745

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG-MMA 350 – АПАРАТ ЗА РЕЛ И МИГ ЗАВАРУВАЊЕ СО СО2
72.900,00 ден

На залиха