ТИП: МОНОФАЗЕН
НАЧИН НА РЕГУЛАЦИЈА: СЕРВО МОТОР
ВЛЕЗЕН НАПОН: 150 – 230 V
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 220V 50Hz | 10KW MAX
СТЕПЕН НА ТОЧНОСТ: ±3%
БРЗИНА НА РЕГУЛАЦИЈА: >10V/s
ДИМЕНЗИИ (mm): 315x270x455
ТЕЖИНА (kg): 32

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
SVC 10 KVA – СТАБИЛИЗАТОР НА НАПОН
18.900,00 ден

На залиха