ТИП: МОНОФАЗЕН
НАЧИН НА РЕГУЛАЦИЈА: СЕРВО МОТОР
ВЛЕЗЕН НАПОН: 150 – 230 V
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 220V 50Hz | 5000W MAX
СТЕПЕН НА ТОЧНОСТ: ±3%
БРЗИНА НА РЕГУЛАЦИЈА: >10V/s
ДИМЕНЗИИ (mm): 315x235x260
ТЕЖИНА (kg): 13,5

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
SVC 5000 VA – СТАБИЛИЗАТОР НА НАПОН
9.900,00 ден

На залиха