ТИП: МОНОФАЗЕН
НАЧИН НА РЕГУЛАЦИЈА: СЕРВО МОТОР
ВЛЕЗЕН НАПОН: 150 – 230 V
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 220V 50Hz | 1000W MAX
СТЕПЕН НА ТОЧНОСТ: ±3%
БРЗИНА НА РЕГУЛАЦИЈА: >10V/s
ДИМЕНЗИИ (mm): 200x220x145
ТЕЖИНА (kg): 5
ЦЕНА: 3900 ден.

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
SVC 1000 VA – СТАБИЛИЗАТОР НА НАПОН
3.900,00 ден

На залиха