ТИП: ТРИФАЗЕН
НАЧИН НА РЕГУЛАЦИЈА: СЕРВО МОТОР
ВЛЕЗЕН НАПОН: 320 – 380 V
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 380V 50Hz | 15KW MAX
СТЕПЕН НА ТОЧНОСТ: ±3%
БРЗИНА НА РЕГУЛАЦИЈА: >10V/s
ДИМЕНЗИИ (mm): 313x323x710
ТЕЖИНА (kg): 30

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
TNS 10 KVA – СТАБИЛИЗАТОР НА НАПОН
29.900,00 ден

На залиха